Участь у брейнстормінгу на тему «Відповідальне поводження з відходами у контексті сталого розвитку»

     З ініціативи Оксани Тютюнник, старшого викладача кафедри біології та екології, та Вероніки Буторіної, старшого викладача кафедри економіки підприємства, у Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка відбувся брейнстормінг на тему «Відповідальне поводження з відходами у контексті сталого розвитку». Модератором заходу виступив Твердислав Філатов, кандидат технічних наук, СЕО стартапу Vacuum Gravity Energy, бізнес-тренер. Взяли участь у бренстомінгу здобувачі вищої освіти спеціальності 101 Екологія та ОП 076 Підприємництво та торгівля, громадські активісти Кам’янець-Подільської територіальної громади.

     Учасники дводенного мозкового штурму детально проаналізували цілі, вигоди, обмеження, дії громади у напрямку підвищення відповідальності поводження з відходами. Також під час обговорення розглянуто ідею створення сортувального хабу в Кам’янець-Подільській територіальній громади.  Під час підготовки здобувачів з вказаних спеціальностей науково-педагогічні працівники розробляють робочі програми з урахуваннями принципів сталого розвитку. Даний аспект актуальний як у професійній діяльності еколога, так і для спеціалістів у галузі підприємництва та торгівлі.

     Продовжуємо подальшу співпрацю з громадськими організаціями та органами місцевого самоврядування для покращення якості життя в громаді.