Черговий успішний тренінг для школярів міста

     Кафедра продовжує інформативні та активізовані зустрічі зі школярами міста в рамках профорієнтаційної роботи. Зокрема, 19 березня команда НПП у складі завідувача кафедри, д.е.н., професора Наталії Мазур, к.е.н., доцента Тетяни Боднарчук, к.е.н., доцента Оксани Кушнір успішно провела черговий тренінг «Я – майбутній економіст та підприємець» цього разу для здобувачів освіти 11 класу Кам’янець-Подільського ліцею №5.
     Під час тренінгу майбутні абітурієнти мали змогу ознайомитися з унікальними перевагами та особливостями здобуття вищої освіти за такими освітніми програмами, як Економіка підприємства (спеціальність 051 Економіка), Підприємництво та цифрові бізнес-технології (076 Підприємництво та торгівля), Облік і оподаткування (071 Облік і оподаткування).
     Викладачі намагалися зацікавити та мотивувати школярів до вступу на випускові спеціальності кафедри через пояснення важливості та корисності економічної освіти, акцентування уваги на кар’єрних можливостях, зокрема, відкриття сучасних інноваційних форм власного бізнесу, приведення прикладів успішних випускників.
     Традиційно захід супроводжувався активізованим елементом, в рамках якого майбутні економісти та підприємці придумували, візуалізували, а також командно представляли свої бізнес-ідеї.
     Сподіваємося, що захід став корисний для учасників, та допоможе абітурієнтам зробити правильний вибір майбутнього фаху. Чекаємо тебе, шановний абітурієнте, у нашій дружній економічній родині!