Знайомство першокурсників з головним інформаційним центром – бібліотекою університету

     В рамках проведення занять з ОК «Вступ до спеціальності» (забезпечує к.е.н., доцент Ткачук Віталій Валерійович) здобувачі вищої освіти першого курсу за освітніми програмами Економіка підприємства, Облік і оподаткування та Підприємництво і цифрові бізнес-технології мали нагоду ознайомитись з роботою бібліотеки університету. Співробітники бібліотеки провели змістовну екскурсію бібліотечними фондами, ознайомили з діяльністю інформаційно-бібліографічного відділу, електронних інформаційних ресурсів, що здійснюють оперативне інформаційне забезпечення освітнього процесу університету.

     Здобувачів особливо зацікавила робота відділу комплектування та наукової обробки документів. В абонементному відділі було показано великий масив фондів, які зберігаються в бібліотеці університету, також екскурсія пройшла і читальними залами, де фахівці бібліотеки ознайомили здобувачів з принципами роботи читальних залів.

     Студенти вдячні працівникам бібліотеки за змістовну ознайомчу екскурсію та забезпечення високої якості обслуговування, що є пріоритетним напрямом діяльності бібліотеки Огієнкового університету.