Участь науково-педагогічних працівників кафедри в роботі І етапу конкурсу-захисту робіт Малої академії наук

     Науково-педагогічні працівники кафедри економіки підприємства, а саме д.е.н., професор, професор кафедри Ірина Ящишина та к.е.н., доцент, доцент кафедри Тетяна Боднарчук активно долучилися до роботи відділення економіки І етапу (міського) конкурсу-захисту робіт МАН як наукові консультанти.

     

     Зокрема, в межах відділення МАН Кам’янець-Подільської територіальної громади під керівництвом Ірини Ящишиної підготував та успішно захистив наукову роботу учень 11 класу Кам’янець-Подільського ліцею Данило Люба. Робота на тему «Аналіз криптовалютного ринку в Україні» була представлена членам журі 9–11 січня 2024 р. у секції «Прикладна мікро- та макроекономіка». За результатами захисту учень посів І місце та був рекомендований членами журі до участі в ІІ етапі (обласному) конкурсу-захисту робіт МАН.

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     У межах відділення МАН Хмельницької територіальної громади за наукового консультування Тетяни Боднарчук підготувала та успішно захистила наукову роботу учениця 9 класу Хмельницького приватного ліцею «Мої обрії» Яна Лапушинська. Робота на тему «Поведінка споживачів в Інтернеті з точки зору теорії поколінь» була представлена до захисту 19 січня 2024 р. у секції «Маркетинг та менеджмент». За результатами конкурсу учениця посіла ІІ місце.

     Щиро вітаємо юних науковців та їх керівників з високими результати. Бажаємо подальших успіхів та досягнень на науковій ниві.