Здобувачі вищої освіти на зустрічі зі стейкхолдером – фінансовим консультантом Наталією Гіщук

     01 лютого 2024 року здобувачі вищої освіти за освітніми програмами Підприємництво і торгівля, Облік і оподаткування та Економіка підприємства взяли участь у цікавому семінарі-тренінгу «Організація підприємництва у сфері консалтингу» з одним зі зовнішніх стейкхолдерів кафедри – Наталією Гіщук,
фінансовим консультом OВБ АЛФІНАНЦ УКРАЇНА (OVB Holding AG). У семінарі взяли участь завідувач кафедри, доктор економічних наук, професор Наталія Мазур, кандидат економічних наук, доцент Оксана Кушнір та кандидат економічних наук, доцент Віталій Ткачук.


     Усі присутні з цікавістю та задоволенням обговорювали представлені переваги майбутнього професії консультанта, а також виклики, що стоять перед фахівцями економічної сфери в умовах війни та повоєннної відбудови України. Представлені Наталією Гіщук практичні аспекти реформування України були не лише актуальними, але й досить різносторонніми, відтак супроводжувались жвавим обговоренням та дискусіями.


     Впродовж насиченої та цікавої зустрічі обговорили проблеми та студентське бачення шляхів їх вирішення у сфері економіки в цілому та фінансового консалтингу зокрема. Пані Наталія представила характеристику та
місце компанії OВБ АЛФІНАНЦ УКРАЇНА (OVB Holding AG) на ринку фінансових послуг, окреслила переваги та перспективи майбутнього працевлаштування випускників за нашими освітніми програмами.


     На закінчення семінару-тренінгу НПП кафедри обговорили можливості подальшої співпраці зі стейкхолдером задля успішної реалізації практичної складової освітнього процесу!