Щирі вітання здобувачам магістерського рівня вищої освіти!

     З 25 по 29 грудня 2023 року на кафедрі економіки підприємства відбулись успішні захисти кваліфікаційних робіт здобувачів другого (магістерського) рівня спеціальностей 071 Облік і оподаткування та 051 Економіка. І хоча захист відбувався у досить нестандартних умовах (змішаний формат, доповіді в укриттях під час повітряної тривоги), це не завадило майбутнім випускникам продемонструвати як фахову підготовку, так і стійкість духу та витривалість у здобутті вищої освіти.

     15 здобувачів ОП Облік і оподаткування та 9 здобувачів ОП Економіка підприємства представили до захисту результати своїх досліджень за цікавими, актуальними та різноманітними темами, що мають наукову цінність, містять елементи наукової новизни, результати досліджень здобувачів пройшли апробацію на наукових та науково-практичних конференціях різних рівнів.

     Здобувачі продемонстрували сформованість програмних результатів навчання, що відповідають вимогам освітніх програм спеціальностей.

     НПП кафедри щиро вітають усіх магістрів з успішним захистом кваліфікаційних робіт, бажаємо реалізації професійного потенціалу, здобутків, злагоди та миру!