Завершення програми підвищення кваліфікації НПП університету за участю кафедри економіки підприємства

     01 грудня 2023 р. в університеті відбулася заключна зустріч в межах програми професійного підвищення кваліфікації НПП «Стартап проєктування у науково-дослідній діяльності закладу вищої освіти». Впродовж тренінгової програми НПП університету за безпосереднього менторства викладачів кафедри економіки підприємства Ірини Ящишиної, д. е. н., професора, та Тетяни Боднарчук, к. е. н., доцента, крок за кроком пройшли усі етапи розроблення стартапу задля того, щоб набутими вміннями, навиками та реальними компетентностями поділитись зі студентством. Таким чином, кінцевим результатом тренінгової програми стала презентація цікавих, креативних та актуальних стартап-проєктів, зокрема: мобільного додатку-мотиватора для саморозвитку «You Can Do More»; артукриття «Космічний корабель»; онлайн-платформи «Опора» для консультування батьків дітей з особливими потребами; «Profe Box», креативних боксів для фізичного й ментального здоров’я, краси та гармонії; онлайн-платформи для моніторингу та оптимізації робочого часу «Time Manager»; навчально-розважального простору «Експеримент» для сімейного дозвілля.

     На презентації ідей була присутня адміністрація університету – ректор Сергій Копилов, д. і. н., професор; перший проректор Володимир Дубінський, к. і. н., доцент; проректор з науково-методичної роботи Василь Кобильник, к. п. н., доцент; проректор з наукової роботи Світлана Миронова, д. п. н., професор, які доволі позитивно оцінили як проведену роботу викладачів, так і представлені стартап-проєкти. Учасників програми підвищення кваліфікації відзначено іменними сертифікатами.

     Надалі передбачене внесення змін у робочу програму навчальної дисципліни «Основи наукових досліджень», що забезпечить реалізацію концепції стартап-освіти на всіх факультетах університету.