Гостьові лекції від партнерів DigEco для НПП кафедри та здобувачів вищої освіти

     4 листопада НПП кафедри та здобувачі вищої освіти спеціальностей 051 Економіка, 071 Облік і оподаткування, 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність (перший та другий рівні освіти) мали змогу відвідати гостьові лекції від представників академічної спільноти Державного вищого навчального закладу «Приазовський державний технічний університет»: доктора економічних наук, професора кафедри маркетингу та бізнес-адміністрування Вікторії Гончар і доктора економічних наук, професора кафедри маркетингу та бізнес-адміністрування Олександра Калініна. Гостьові лекції проведено в рамках проєкту DigEco.

     Олександр Калінін розкрив таємниці маркетингових культурних концепцій у цифрових технологіях, а Вікторія Гончар розповіла про цифрову аналітику та стратегічні ініціативи. 

     Усі присутні, які найближчим часом отримають сертифікати учасників гостьових лекцій у межах проєкту DigEco, були вражені високим рівнем професіоналізму лекторів, їх креативністю та відданістю своєму покликанню, умінню говорити просто про складне, що є мистецтвом викладання.