Круглий стіл «Юридичні аспекти торговельної діяльності та захист прав споживачів» за участі професійного юриста

     У межах вивчення освітніх компонентів «Товарознавство» і «Основи споживчих знань» відбувся круглий стіл за участі фахового юриста, власниці юридичної фірми, партнера Law Agro Світлани Антонецької.

     Здобувачі вищої освіти спеціальностей 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, 051 Економіка, 071 Облік і оподаткування, викладачі кафедри економіки підприємства: доцент Тетяна Боднарчук та старший викладач Вероніка Буторіна, долучились до змістовної дискусії.

     Присутні обговорили питання захисту прав споживачів у сфері торгівлі, побутового та готельно-ресторанного обслуговування, правила торгівлі продовольчими і непродовольчими товарами, юридичної відповідальності за порушення споживчих прав та форм їх захисту.

     Комунікація з професійним юристом для молоді була корисною і пройшла в атмосфері конструктивного діалогу, під час якого Світлана Антонецька відзначила високий рівень підготовленості студентів. Для майбутніх економістів зустріч із фахівцем-практиком необхідна для набуття програмних компетентностей.

     Кафедра економіки підприємства К-ПНУ продовжуватиме співпрацю з представниками бізнесу міста і регіону.