Студенти-першокурсники поринули в історію Університету

   

     У рамках дисципліни «Вступ до спеціальності» спільно з викладачем Тетяною Боднарчук, к. е. н, доцентом студенти першого курсу спеціальностей Економіка (ОП «Економіка підприємства») та Підприємництво, торгівля та біржова діяльність (ОП «Підприємництво і торгівля») відвідали музей Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка.

     Під час цікавої та надзвичайно пізнавальної екскурсії сторінками історії Університету здобувачі познайомилися з пам’ятними датами, постатями, подіями; мали змогу побачити найбільші надбання та здобутки закладу вищої освіти за понад 100-літній період його існування. Серед численних цінних експонатів найбільше до душі першокурсникам припав антикварний стіл, який свого часу був у користуванні самого Івана Огієнка, першого ректора  Університету та видатного українського політичного й громадського діяча.


     Ще більше вражень додало й знайомство з університетською бібліотекою, фонд якої налічує понад 600 тис. книг. Першокурсники відвідали читальні зали та отримали необхідну інформацію щодо інформаційного забезпечення інституційного репозитарію Університету.