Сучасне виробництво з середини!!!

   5 березня 2020 року студенти-економісти під керівництвом доцентів Семенця І.В. та Кушнір О.К. відвідали сучасне виробництво ПП «АВАНТ-АГРО», яке очолює Андрій Ванат, с. Ходоровці. Дане підприємство має замкнений цикл виробництва: вирощування і переробка зернових культур, випікання хлібобулочних виробів та їх реалізацію у торговельних мережах. Це забезпечує низьку собівартість та високу конкурентоспроможність виробленої продукції на ринку нашого краю. Крім того, підприємство дбає про високу якість продукції, яка забезпечується якісною сировиною та натуральними інгредієнтами.

 

  Технолог Ольга Вікторівна Іщук детально ознайомила студентів з технологічним процесом виробництва та широким асортиментом продукції ТМ «ВАНАТ». Студенти мали змогу побачити в дії інноваційне обладнання та переконатися в ефективності використання новітніх автоматизованих технологій у виробництві хлібобулочних виробів.

  Кафедра економіки підприємства щиро дякує адміністрації та колективу підприємства і продовжуватиме налагоджувати зв’язки зі стейкхолдерами.