Розпочни кар’єру в команді професіоналів!

     15 лютого 2024 року здобувачі вищої освіти за освітніми програмами Підприємництво і торгівля, Облік і оподаткування, Економіка підприємства й Управління персоналом та економіка праці взяли участь у цікавій зустрічі з представниками АТ «Подільський цемент» компанії Cemark, CRH – провідного виробника будівельних матеріалів у світі та найбільшого у Північній Америці та Європі.

     Здобувачі вищої освіти та науково-педагогічні працівники з цікавістю ознайомилися з інформацією про компанію в цілому та АТ «Подільський цемент» зокрема, історію їх розвитку та перспективні проєкти і цінності, представленою Анастасією Лип’як – HR спеціалістом та Юлією Баташевою – керівником центру спільного управління фінансами.

     Важливою та актуальною для студентів була представлена Олександрою Ліннік – спеціалістом з розвитку та навчання – інформація щодо програми стажування в компанії, що діє з 2015 року на базі Кам’янець-Подільського цементного заводу, основною метою якої є залучення молодих талантів до цементного бізнесу та формування нового покоління лідерів компанії. Так, учасники програми здобувають практичні навички, необхідні для побудови успішної кар’єри та критично важливі для роботи в міжнародній компанії. Вони мають можливість вивчити англійську мову, відвідувати тренінги із самоуправління та командної взаємодії, презентації та управління проєктами. Також стажери працюють над індивідуальними проєктами та за результатами їх захисту перед керівництвом Cemark приймається рішення про працевлаштування на одному з підприємств в Україні. На таку програму стажування запрошують, серед інших, економістів, бухгалтерів, спеціалістів з договірної роботи.

     Впродовж насиченої та цікавої зустрічі обговорили переваги та перспективи майбутнього працевлаштування випускників за нашими освітніми програмами, адже якісна підготовка фахівця – передумова його успішної професійної реалізації.