Засідання кафедри економіки підприємства із залученням стейкхолдерів

     06 листопада 2023 року відповідно до вимог розділу 6. Моніторинг, перегляд та оновлення освітньої програми Положення про освітні програми в Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка (нова редакція) (затвердженого вченою радою університету 30 березня 2023 р.), на виконання наказу №125-ОД від 29.09.2023 р. «Про проведення моніторингу освітніх програм університету» у змішаному форматі відбулось розширене засідання кафедри економіки підприємства, на якому обговорювались результати моніторингу освітніх програм Економіка підприємства, Облік і оподаткування, Підприємництво і торгівля.

     В обговоренні взяли участь запрошені стейкхолдери: генеральний директор ТОВ БАРС Андрій Гамалій, менеджер по роботі з персоналом ТОВ ЕПІЦЕНТР К Вікторія Андрійчук, старший менеджер зі збуту ТОВ БАЯДЕРА ЛОГІСТІК Віталій Ковальчук, директор ТОВ «Агропромтехніка-реммайстерня №1» Рубен Топалян, головний бухгалтер Відділу фінансово-господарського забезпечення закладів освіти управління освіти, молоді та спорту Дунаєвецької міської ради Григорій Горбатюк, начальник відділення ТОВ «ФК «Магнат» Альона Стрільчук, ФОП Ігор Кучинський; здобувачі вищої освіти – ОП Облік і оподаткування: Рекис Наталія, Лілія Гладкоскок, Ангеліна Глушко, ОП Підприємництво і торгівля: Гросуляк Марія, Турун Юлія, Тостановська Вікторія.

     Завідувач кафедри Наталія Мазур оприлюднила результати анкетування, яке проводилось серед усіх зацікавлених осіб. Гаранти представили результати напрацювань робочих груп, а також власне бачення щодо необхідних змін. Було заслухано інформацію про особливості та необхідність удосконалення освітніх програм. Роботодавці окреслили своє бачення професіоналів-практиків та висловили ряд пропозицій щодо можливих варіантів модернізації програм. Активну позицію представили також і здобувачі вищої освіти, які висловили побажання щодо збільшення часу та можливостей для набуття практичного досвіду. 

     Загалом усі освітні програми кафедри отримали схвальну оцінку як здобувачів вищої освіти, так і випускників та роботодавців. Результати моніторингу та висловлені побажання і рекомендації будуть враховані при оновленні ОП, а також будуть внесені зміни до навчальних планів підготовки фахівців за відповідними освітніми програмами.