Участь представників кафедри економіки підприємства у тренінгу «Від Кам’янецьких скель до світових ринків: шлях до експорту»

       19 жовтня 2023 року на запрошення Кам’янець-Подільської міської ради завідувач, професор кафедри Наталія Мазур та доцент кафедри Оксана Кушнір взяли участь у тренінгу «Від Кам’янецьких скель до світових ринків: шлях до експорту».

      Захід організовано в межах грантового конкурсу з системної підтримки малого і середнього підприємництва на замовлення програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП».

     Цікавими та змістовними були виступи Наталії Бєлякової, президента Хмельницької ТПП та Катерини Савчук, директора Агенції регіонального розвитку Хмельницької області. Актуальними та досить пізнавальними були презентації каталогу «Експортний потенціал Кам’янеччини» та аналіз діяльності підприємств громади на зовнішньому ринку, налагодження
співпраці бізнесу Кам’янця з Вісбаденом (ФРН), представлені Майєю Гурською, директором Департаменту економіки та розвитку інфраструктури міста Кам’янець-Подільської міської ради.

     На закінчення зустрічі учасники тренінгу обмінялися думками, досвідом та ідеями щодо можливостей співпраці бізнесу та закладів вищої освіти задля успішного розвитку рідної Кам’янеччини.