Знайомство здобувачів з потужним виробництвом!

     В рамках моніторингу освітніх програм з метою аналізу якості, організації і забезпечення освітнього процесу розширюється співпраця кафедри зі стейкхолдерами. Так, 04 жовтня, відбулась виїздна зустріч гарантів та здобувачів освітніх програм Економіка підприємства, Підприємництво і торгівля, Облік і оподаткування з керівництвом ТОВ «ТРИВІУМ ПЕКЕДЖИНГ УКРАЇНА», яке розташоване у м. Хотин.

     На початку зустрічі, інженер з охорони праці, кандидат технічних наук Віталій Вікторович Шаравара провів вступний інструктаж перед початком відвідування виробничих приміщень з гігієни і безпеки праці, пожежної безпеки, екологічної безпеки; окреслив особливості виробничих приміщень та наголосив на можливих ризиках під час споглядання за виробництвом. Далі здобувачі знайомились з усіма етапами виробничого процесу, з роботою основного технологічного обладнання і устаткування. Екскурсію проводив заступник генерального директора товариства – Роман Ігорович Адамчук, який цікаво та детально проілюстрував кожен етап виробництва, розповів історію підприємства, окреслив перспективи розвитку та поділився власним досвідом управління.

     ТОВ «ТРИВІУМ ПЕКЕДЖИНГ УКРАЇНА» є виробником металевих пакувань (жерстяної банки) і входить до міжнародного концерну Trivium Packaging, має 56 заводів у різних країнах світу.  Заводи Trivium Packaging працюють і забезпечують необхідною металевою тарою виробників харчової продукції.

     Зустріч була організована за сприяння начальника пресової дільниці, Олександра Олександровича Зубика, за що представники кафедри висловлюють щиру подяку та очікування на подальшу співпрацю. Саме така відкрита політика діяльності та європейські підходи до організації є запорукою успіху!