Робочий візит до Університету Марібора (Словенія) учасників проєкту DigEco!

     Учасники проєкту Програми Європейського Союзу Еразмус+ «Діджиталізація економіки як елемент сталого розвитку України та Таджикистану» (DigEco/ 618270-ЕPP-1-2020-1-LT-EPPKA2-CBHE-JP) від Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка перебувають із робочим візитом до Університету Марібора (Словенія).

     07 червня 2023 року доцент кафедри економіки підприємства Тетяна Боднарчук і старший викладач Вероніка Буторіна взяли участь у майстер-класах з цифрової економіки та міжнародних зустрічах в межах консорціуму за проєктом. На зустрічі обговорено попередні результати реалізації робочих пакетів завдань DigEco, у тому числі видання підручника за тематикою проєкту, та визначено напрями подальшої роботи для університетів-учасників консорціуму. Акцентовано увагу на посиленні роботи зі стейкхолдерами, зокрема, щодо організації та проведенні DigEco тренінгів для них.

     08 червня 2023 року викладачі взяли участь у партнерських консультаціях щодо забезпечення викладання ОК DigEco дисциплін. Також учасники мали нагоду коротко презентувати результати реалізації проєкту на даному етапі. Відбувся обмін досвідом щодо оцифрування навчального матеріалу із DigEco дисциплін. Визначено перспективи подальшої публікаційної співпраці учасників консорціуму, проведення спільних наукових заходів та розширення перспектив проєктної діяльності.

     Представники ЗВО України мали можливість ознайомитися і скористатися робочими просторами, організованими для викладачів і здобувачів вищої освіти Університету Марібора.

     Результати зустрічі показали, що реалізація таких проектів як DigEco – це чинник підвищення якості української вищої освіти та науки.