Цікаві заняття з рекламної діяльності за участю стейкхолдера

     У рамках вивчення дисципліни «Рекламна діяльність» для здобувачів вищої освіти випускових спеціальностей кафедри економіки підприємства регулярно організовуються творчі зустрічі, майстер-класи та відвідання підприємств рекламної сфери. 

     У травні 2023 року заняття пройшло на підприємстві, яке займає лідерські позиції у рекламному та поліграфічному бізнесі Кам’янця-Подільського, – друкарні «Віт’АДрук». Офіс-менеджер друкарні Людмила Вишневська ознайомила молодь з організацією виробничого процесу у дизайнерському та поліграфічному відділах. Майбутні фахівці змогли побачити увесь цикл виготовлення рекламних продуктів різних видів. Пізнавальною виявилась демонстрація роботи сучасного обладнання, яке використовується на підприємстві «Віт’АДрук».

     Кафедра економіки підприємства продовжуватиме співпрацю з провідними підприємствами міста для формування професійних компетенцій майбутніми фахівцями. Викладач ОК  «Рекламна діяльність» Вероніка Буторіна висловила вдячність стейкхолдеру за підтримку і участь у освітньому процесі.