Зустріч здобувачів вищої освіти за ОП «Облік і оподаткування» з роботодавцем!

15 вересня 2021 року здобувачі вищої освіти, що навчаються за освітньою програмою «Облік і оподаткування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» разом з гарантом освітньої програми – к.е.н., доцентом кафедри економіки підприємства Семенцем І.В., д.е.н., професором, завідувачем кафедри економіки підприємства Мазур Н.А., к.е.н., доцентом кафедри економіки підприємства Ніколашиним А.О. зустрілися зі стейкхолдером – роботодавцем – ТОВ «ПРЕТТЛЬ-КАБЕЛЬ УКРАЇНА» в особі головного бухгалтера Печенюка Сергія Васильовича.

Спілкування та презентація сучасного виробничого підприємства, систем управління та ведення бухгалтерського та управлінського обліку, особливостей обліку за кожним об’єктом (активів, розрахунків, виробництва тощо) викликали неабиякий інтерес у студентства.

Сергій Васильович, відповідальні працівники бухгалтерії, а також представники адміністрації ознайомили студентів з особливостями здійснення та обліку зовнішньоекономічних операцій, оформленням електронних документів, організацією обліку розрахунків з бюджетом за податками і платежами, використанням сучасних інформаційних систем (SAP, інтегрована з німецькими та іншими партнерами та інші).

Плідна співпраця з роботодавцями, фахівцями-практиками та спеціалістами є одним з пріоритетних напрямів нашої спільної роботи – кафедри економіки підприємства та здобувачів вищої освіти!

коментарі 382