Співпраця викладачів кафедри економіки підприємства з учительською спільнотою України

У рамках масштабного міжнародного проєкту EdCamp науково-педагогічних працівників кафедри Ящишину І.В., Буторіну В.Б., Боднарчук Т.Л. запросили у ролі експертів на конференції “Освітянський Upgrade: трансформуємося в покоління Z разом!”
Наші спікери виступили перед численною педагогічною спільнотою з актуальною темою “Підвищення економічної грамотності молоді при вивченні різних дисциплін шкільного курсу”.
Учителі та модератори відмітили необхідність повернення до шкільної програми дисциплін “Власна справа” та “Основи економіки” у зв’язку з великим практичним значенням набутих знань. Також слухачі планують використовувати надані інформаційні та методичні матеріали на своїх уроках.
Кафедра економіки підприємства Кам’янець-Подільського національного університету продовжує активну співпрацю з учасниками освітнього процесу нашого регіону та усієї країни. Викладачі використовують нові змістовні методи для популяризації економічних знань в цілому та освіти за випусковими спеціальностями кафедри, зокрема.

коментарів 508