Локальна DigEco зустріч у К-ПНУ

20 січня 2021 р. відбулася локальна організаційна зустріч у межах проєкту «Діджиталізація економіки як елемент сталого розвитку України та Таджикистану» 618270-EPP-1-2020-1-LT-EPPKA2-CBHE-JP/DigEco Програми ЄС Еразмус+ за участі робочої групи та науково-педагогічних працівників (розробників нових навчальних дисциплін) нашого університету.

Розпочав зустріч Сергій Копилов, ректор університету та координатор проєкту. Сергій Анатолійович наголосив на важливості проєкту DigEco та необхідності впровадження цифрової економіки в процес вищої освіти України. Копилов С.А. висвітлив основні завдання проєкту, окресливши перспективи розвитку Камʼянець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка в межах реалізації DigEco.

Тетяна Сторчова, менеджер проєкту, доцент детально розповіла про робочі пакети проєкту (WP1 – WP5) першого року DigEco та очікувані результати. Питання особливостей упровадження нових навчальних дисциплін, передбачених проєктом DigEco, до уже чинних освітніх програм університету висвітлила Наталія Мазур керівник робочої групи, професор.

Під час зустрічі присутні розглянули питання щодо використання програмних продуктів у межах розроблення та впровадження нових навчальних дисциплін в освітній процес К-ПНУ. Олександр Свідер, член робочої групи, доцент, відповідальний за роботу з навчальними планами та програмами, схарактеризував сучасне програмне забезпечення, необхідне для реалізації завдань проєкту.

Учасники зустрічі обговорювали критерії відбирання науково-педагогічних працівників університету для проходження тренінгів у межах проєкту.

До локальної зустрічі DigEco, яка тривала впродовж майже двох годин, долучилися такі учасники: члени робочої групи (Оксана Кушнір, Андрій Ніколашин, Іван Семенець, Оксана Цигановська) та науково-педагогічні працівники природничо-економічного факультету (Тетяна Боднарчук, Вероніка Буторіна, Віталій Ткачук, Володимир Лисак, Вадим Чаплінський, Оксана Лаврук, Людмила Матвейчук).

Оксана Кушнір, член робочої групи DigEco,

відділ міжнародних зв’язків

коментарів 528