Інтернаціоналізація у нас в пріоритеті!

15 грудня відбулось урочисте закриття осіннього етапу проєкту «Зміни педагогічних факультетів та університетів у 21 столітті», проведеного Чеським університетом Масарика (Masarykova univerzita / Masaryk University). Д.е.н., професор, завідувач кафедри економіки підприємства Мазур Наталія Анатоліївна пройшла онлайн стажування за програмою «Внутрішня оцінка вищих навчальних закладів» (Quality in Higher Education) і отримала відповідний сертифікат. Досить цікавою практикою в нашому університеті стало проведення ряду онлайн-семінарів учасниками цього проєкту, зініційоване відділом міжнародних зв’язків (Сторчовою Т.В.) спікерами Бесарабчуком Г.В., Марчук Л.М., Філінюком А.Г., Шевчук З.С., Бахмат Н.В. та Плахтій М.П.

4 грудня 2020 р. відповідний онлайн-семінар на тему «Епоха діджиталізації, використання технологій в освіті, технології та плагіат», у якому прийняли участь 38 учасників, був проведений також і Мазур Н.А.

Розуміємо необхідність та актуальність впровадження в освітній процес кафедри економіки підприємства новітніх технологій та методик надання освітніх послуг, цікавих ідей та пропозицій іноземних партнерів!

 

коментарі 574