Участь викладачів кафедри у Міжнародній науково-практичній конференції в рамках проєкту DigEco

25-26 травня 2021 року в місті Маріуполь проходила Міжнародна науково-практична конференція «DIGITALIZATION OF THE ECONOMY AS A FACTOR OF SUSTAINABLE DEVELOPMENT», організована Державним вищим навчальним закладом «Приазовський державний технічний університет». Метою заходу була консолідація зусиль наукової громадськості та практичного досвіду з розвитку цифрової економіки України та країн-партнерів з урахуванням досвіду європейських країн.

Учасниками конференції була освітянська, наукова та бізнес спільнота з Литви, Німеччини, Словенії, України і Таджикистану. Камʼянець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка представляли викладачі природничо-економічного факультету. З доповіддю на пленарному засіданні на тему «Електронна торгівля в Україні в умовах цифровізації» виступила доктор економічних наук, професор Наталія Анатоліївна Мазур. На секційних засіданнях були представлені дослідження викладачів кафедри економіки підприємства Кушнір О.К. та Буторіної В.Б.

Конференція зміцнила міжнародну співпрацю та комерційні звʼязки з виробництвом і науковими організаціями-учасниками проєкту «Діджиталізація економіки як елемент сталого розвитку України та Таджикистану» (DigEco) 618270-EPP-1-2020-1-LT-EPPKA2-CBHE-JP.