Від успіхів у навчанні – до успіхів у бізнесі!

Навчаючись ще на ІІ курсі за спеціальністю “Економіка підприємства” Кононіна Крістіна  сміливо стала частиною бізнес-спільноти м. Кам’янця-Подільського.

Студентку зацікавила сфера торгівлі взуттям. При цьому вона надала перевагу якісному взуттю від українських виробників. Споживачі одразу вподобали різноманітний асортимент і приємне обслуговування Почавши з невеличкого відділу у торговому центрі юна бізнес-леді поступово розширила власну справу до розмірів торговельної мережі під назвою “Взуття Kristi” (Kristi Kamianets). 

Цілеспрямованість, працелюбність та принциповість допомогли випускниці залишатись достойним учасником ринку понад 10 років. Пані Крістіна зауважує, що в нагоді їй стали знання в області маркетингу, менеджменту, економіки підприємства.

У День економіста Крістіна Кононіна завітала на творчу зустріч до студентів. Молодь цікавили питання в області організації власної справи, товарознавства непродовольчих товарів, фінансової грамотності.

Стейкхолдер взяла участь у обговоренні навчальних програм підготовки бакалаврів спеціальностей “Економіка підприємства” і “Підприємництво, торгівля”.

Успішна бізнес-леді побажала майбутнім економістам, підприємцям, обліковцям у майбутньому ефективно використати набуті знання на практиці.

коментарів 858