Відкрите заняття «Якість товару – якість життя»!!!

26 жовтня на економічному факультеті у рамках навчальної дисципліни «Товарознавство: продовольчі товари» на базі студентської групи PTB1-B16 к.е.н., старшим викладачем кафедри економіки підприємства Олійник О.С. було проведене відкрите заняття на тему «Якість товару – якість життя». 

Другокурсники підготували цікаві та змістовні доповіді, в яких розкрили важливі аспекти виробництва, пакування, маркування, зберігання та продажу основних груп продовольчих товарів. Зокрема, у своїх презентаціях студенти розкрили товарознавчі характеристики хліба, зосередили увагу на видовій різноманітності макаронних виробів, охарактеризували технологію виробництва та зберігання круп, проаналізували виробничі особливості, умови фасування та пакування, дефекти пряникових виробів та вафель, вказали на цінність та показники якості молока й молочних продуктів, овочів та фруктів, відмітили продуктові особливості таких товарних груп, як консерви та алкогольні вироби. Досить цікавим був експеримент щодо зважування окремих товарів з метою перевірки добросовісності вітчизняного виробника, адже проблема невідповідності вказаної на упаковці маси та реальної ваги є чи не найбільш поширенішим випадком порушення споживчих прав.

На відкритому занятті були присутні декан економічного факультету, к.е.н., доцент Ткачук В.В., викладачі кафедри економіки підприємства к.е.н., старші викладачі Боднарчук Т.Л., Буторіна В.Б. та Чаплінський В.Р., а також студенти першого та другого року навчання спеціальностей Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, Економіка підприємства та Менеджмент. Гості відкритого практичного заняття високо оцінили і роботу викладача, і рівень підготовки студентів.

 


Posted in Без категорії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Модерацію коментарів ввімкнено. Можливо знадобиться трохи часу, щоб Ваш коментар з’явився.