Участь студентів економічного факультету у Історичному пікніку

4 травня 2019 року студенти спеціальностей «Туризм» і «Економіка підприємства», «Підприємництво, торгівля, біржова діяльність», «Облік та оподаткування» надали волонтерську допомогу учасникам Військово-історичного товариства «Кам´янець» в організації та проведенні Історичного пікніка.

Захід відбувся на території Старої Фортеці та тривав увесь день. Однією зі складових успіху історичного пікніка, як зазначив керівник товариства Олександр Олександрович Заремба, безперечно, стала саме участь волонтерів з числа студентів економічного факультету Кам´янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Молодь під керівництвом старшого викладача кафедри економіки підприємства Буторіної Вероніки Борисівни допомагали в організації безпеки туристів під час проведення турніру лучників і лицарських боїв. Важко переоцінити допомогу студентів у проведенні анімаційних заходів з юними відвідувачами експериментальних майданчиків – з дітьми були організовані конкурси, забави, заняття з розпису кераміки, археологічні розкопки. Інформація Археологічний пікнік поширилась у засобах масової інформації міста та України.

Надалі співпрацю кафедр економіки підприємства і туризму та готельно-ресторанної справи з Військово-історичним товариством «Кам´янець» буде продовжено.