Економічний форум

10 листопада 2016 року на базі економічного факультету Університету кафедрою економіки підприємства було проведено Економічний форум «Актуальні проблеми економіки в сучасних умовах». На даному науковому заході свої доповіді представили учасники як з міських, так і районних навчальних закладів.

Зокрема, потужна делегація була представлена від Кам’янець-Подільського відділення Ірпінського державного коледжу економіки та права, була присутня значна кількість учасників від Кам’янець-Подільського планово-економічного технікуму та Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості Національного університету харчових технологій. Ми раді були вітати на нашому форумі гостей міста – юних науковців з Хотинського технікуму Подільського державного аграрно-технічного університету та Гусятинського коледжу Тернопільського національного технічного університету імені Івана Полюя.

 

Студенти, учасники форуму, представили надзвичайно цікаві доповіді, що стосувалися низки проблемних питань соціально-економічного розвитку, зокрема, тематика наукових розвідок охоплювала різні аспекти міжнародного маркетингу, менеджменту підприємства, інноваційного розвитку бізнесу, державного регулювання економіки, подолання деструктивних явищ в національному господарстві (тіньової економіки, корупції), податкового планування та навантаження бізнесу тощо.

Про актуальність тем, які були піднятті на обговорення молодими науковцями, свідчила жвава дискусія між учасниками форуму та доповідачами. Студенти та наукові керівники залишилися задоволені рівнем проведення наукового заходу. Організатори, зі свого боку, відмітили учасників та доповідачів грамотами та подяками, адресованими науково-педагогічним працівникам навчальних закладів, представлених на форумі.

Заступник декана з наукової
роботи та інформатизації навчального процесу           Т.Л. Боднарчук

Більше фото =>